|
CULTURA |
ÁREA (ha) |
|---|---|
|
Abobora (ou jerimum) |
4,00 |
|
Alface |
19,40 |
|
Algodao |
121,00 |
|
Arroz |
0,50 |
|
Banana |
2,40 |
|
Batata-doce |
2,00 |
|
Braquiaria |
10.334,60 |
|
Cacau |
4,00 |
|
Cafe |
363,60 |
|
Cana-de-acucar |
4.496,40 |
|
Capim-jaragua |
69,90 |
|
Capim-napier (ou capim-elefante) |
31,70 |
|
Eucalipto |
8,20 |
|
Gramas |
20,00 |
|
Mandioca |
3,40 |
|
Manga |
4,40 |
|
Milho |
3.365,00 |
|
Outras florestais |
6,20 |
|
Outras olericolas |
1,20 |
|
Palmito |
18,90 |
|
Pinus |
2,40 |
|
Pomar domestico |
2,20 |
|
Quiabo |
2,40 |
|
Soja |
3.221,70 |
|
Sorgo |
4,00 |
|
Tomate envarado |
75,20 |
|
Toranja |
3,40 |